Arrangementen:Schoonheidsinstituut, schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste te Oudenaarde

OLIGOMER SPA DELUXE van A.V. Beauty schoonheidsinstituut

Duur:

ca. 2u

Prijs:

€130

OLIGOMER SPA DELUXE

Deze globale holistische verzorging behandelt het volledige lichaam, van top tot teen. Een perfect evenwicht van effleurages (vloeiende ritmische strijkbewegingen over de huid), drukbewegingen en andere handelingen, specifiek ontwikkeld voor deze verzorging. OLIGOMER® SPA schudt alle lichaamsdelen wakker gedurende 65 handelingen die alle spanningen wegnemen en het lichaam energie geven.

Deze handelingen, geïnspireerd op de Ayurveda, maken geblokkeerde energie los en herstellen de energiestromen in het lichaam. De doorstroming van energie gebeurt terug optimaal, het lichaam kan opnieuw tegen vermoeidheid en bezit dynamiek.

OLIGOMER® SPA geeft uitstekende resultaten op vlak van relaxatie en energie, voor een ongeëvenaard gevoel van welzijn. Spanningen verdwijnen, een diep gevoel van ontspanning ontstaat, het lichaam is niet meer moe, bezit opnieuw energie en is diepgaand herbrond. De huid is zichtbaar gladder, zachter en ontspannen.

Deze deluxe verzorging is helemaal compleet met een gelaatsverzorging die de huid doet stralen. Ze is gehydrateerd, strakker en jeugdiger!

Inhoud van de behandeling::

  • Lichaamsscrub.
  • Holistische lichaamsmassage.
  • Gelaatsverzorging.


Alle vrouwen die deze verzorging uittesten, verklaren nog nooit een dergelijk ontspannen gevoel gehad te hebben.