Het instituutSchoonheidsinstituut, schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste te Oudenaarde

A.V. Beauty

Na enkele jaren een salon uit te baten in Wortegem-Petegem besloot Aaricia om te verhuizen naar Oudenaarde.

De Doornikse Heerweg bevindt zich op een boogscheut van het centrum, doch kunt U zonder enig probleem de zaak gemakkelijk vinden/bereiken en er parkeren.

Door indeling en kleurenkeuze zorgt Aaricia ervoor dat de zaak nog steeds voor een oase van rust zorgt.

  • Logo A.V. Beauty schoonheidsinstituut
Uw schoonheidsspecialisteSchoonheidsinstituut, schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste te Oudenaarde

schoonheidsspecialiste Aaricia Versluys

Uw schoonheidsspecialiste,
Aaricia versluys

Het is altijd leuk om te weten aan wie jij jouw handen, voeten, gelaat,.. toevertrouwt. Daarom stel ik mij graag even voor:

Mijn naam is Aaricia Versluys. Op 10 augustus 1993 werd ik geboren te Knokke in West-Vlaanderen. Als kleine meid groeide ik op in Lissewege, ook wel bekend als het witte dorp van Vlaanderen. Hoewel de kust mij in het bloed zit, ben ik toch hier in Oudenaarde terechtgekomen. Ter compensatie koos ik ervoor om met PHYTOMER te werken. Zo bracht ik al het goede van de zee mee naar het binnenland.

Al van kinds af aan wist ik wat ik later wilde worden: schoonheidsspecialiste! Hoewel dit thuis niet echt werd goedgekeurd bleef ik doorzetten. Ik bleef me steeds informeren over de laatste beautytrends en was niet bang om te experimenteren op mezelf, vrienden en familie.

Omdat ik echt graag mijn diploma in de schoonheidszorgen wilde behalen, gaf ik mijn studies in ASO op en schreef ik mij in op de afdeling TSO Bio-Esthetiek. Mijn ouders hadden niet echt verwacht dat ik dit daadwerkelijk ging doen. Gelukkig hadden ze snel genoeg door dat, met mijn passie en doorzettingsvermogen, dit geen foute beslissing was. Ik kon helemaal openbloeien en in juli 2012 studeerde ik af als schoonheidsspecialiste.

In september 2013 waagde ik de grote stap en startte ik mijn eigen schoonheidssalon: A.V. Beauty in Wortegem-Petegem. 3 jaar later zijn we verhuisd naar Oudenaarde waar ik tot op vandaag nog steeds met veel liefde en passie de touwen in handen heb.

En natuurlijk zonder de liefde en steun van mijn vriend Bram Schockaert - hij heeft de zaak mede opgebouwd (letterlijk gebouwd eigenlijk) - kon ik dit niet waar maken. Hij verdient het dus echt om vermeld te worden in mijn voorstelling!

In het salon werk ik alleen, dit resulteert steeds opnieuw in een uiterst persoonlijke aanpak. Ik ken mijn klanten en weet wat ze van me verwachten: een verzorging op maat; steeds in een professionele, gezellige en ontspannen sfeer. ‘Perfectionist’ is mijn tweede naam, een goede reden waarom ik graag uitgebreid de tijd neem voor iedere klant. Is het nu voor een pedicure, manicure, gelaatsverzorging,… ik ken mijn vak en ga regelmatig op bijscholing zodat de behandelingen steeds correct en volgens de laatste trends worden uitgevoerd.

“Uw schoonheid, mijn passie” Is mijn motto.. Omdat ik graag doe wat ik doe, en omdat ik heel veel voldoening haal uit de vele tevreden reacties die ik krijg van de mensen die zich door mij laten verzorgen.

Daarom, met heel veel enthousiasme én een warme lach, ontvang ik ook jou graag in mijn salon…

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!
PraktischSchoonheidsinstituut, schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste te Oudenaarde

Contact gegevens A.V. Beauty

Contact:

Doornikse Heerweg 115
9700 Oudenaarde België

GSM. 0499/91.61.37  

Rekening nr. BE36 7380 3898 0581

E. info@avbeauty-schoonheidsinstituut.be

Contact gegevens A.V. Beauty

Openingsuren:

Indien gewenst is laatavondservice ook mogelijk.

maandag - zaterdag Op afspraak.
zat. namiddag - zondag Gesloten.

Betalen met de kaart, uiteraard
Route A.V. Beauty schoonheidsinstituut

Route:

A.V. Beauty schoonheidsinstituut ligt op een boogscheut van het centrum van Oudenaarde.

Het salon is makkelijk bereikbaar vanaf de N60 en er is parking voor de deur voorzien.
HuisregelsSchoonheidsinstituut, schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste te Oudenaarde

Bekijk zeker eens onze huisregels.