PhytomerSchoonheidsinstituut, schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste te Oudenaarde

merk Phytomer bij A.V. beauty schoonheidsinstituut

Phytomer:

De Innoverende, intens relaxerende en zeer actieve PHYTOMER behandelingen voor gezicht en lichaam nodigen uit tot welzijn, voor een gezonde, natuurlijke en duurzame schoonheid. Zij Valoriseren de kennis van de schoonheidsspecialiste en bieden in de cabine alle weldaden uit de zeewereld.

De PHYTOMER wetenschappers bestuderen de verdedigingsmechanismen van algen en kustplanten, die zich aangepast hebben om te overleven in een vijandige omgeving (golven, UV stralen, vervuiling, ...). De wetenschappers onttrekken de actieve bestanddelen die in staat zijn om dit natuurlijke beschermingsproces te reproduceren op het niveau van de huid en verwerken deze vervolgens in geavanceerde cosmetica formules. Dit noemt Phytomer het marine bio mimetisme: een geavanceerde cosmetica die het beste van de natuur nabootst voor een gezonde en natuurlijke schoonheid. Wetenschappelijk onderzoek toont bovendien gelijkenissen aan tussen zeewater en het bloedplasma, wat erop wijst dat zeewater een uitstekend transportmiddel van activa is voor de huid. Meer nog, de algen en de huid hebben dezelfde biochemische structuur, wat een goede opname, een uitstekende tolerantie en een verhoogde doeltreffendheid verzekert.

Kortom: Voor een vakantie aan zee hoeft u niet ver te reizen! Phytomer brengt de zee en zijn stimulerende kracht dichter bij u en in het schoonheidsinstituut A.V. Beauty. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.
Vie CollectionSchoonheidsinstituut, schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste te Oudenaarde

merk vie collection bij A.V. beauty schoonheidsinstituut

Vie Collection:

Vie Collection heeft één doel: een perfecte huid door huidverjonging.

Het merk biedt een uitzonderlijk gamma van dermo-cosmetische producten voor een spectaculair anti-aging resultaat, vanaf het eerste bezoek bij de schoonheidsspecialiste.

Na de eerste sessie zijn de poriën gezuiverd, de rimpels gladgestreken en de teint gelijkmatiger. Perfecte hydratatie en tonificatie vervolledigen de werking van de producten. Dat maakt van Vie Collection de eerste keuze van de schoonheidsspecialistes in de behandeling van huidverouderingsverschijnselen.

De beste resultaten haalt U met een kuurbehandeling, samengesteld door uw schoonheidsspecialiste die weet wat het beste is voor uw huid.

Een dermocosmetisch avant-garde verzorgingsmerk

De medische esthetiek als bron van inspiratie.

Vie Collection ontwikkelt originele anti-agingoplossingen en innovatieve verzorgingsprotocollen die direct geïnspireerd zijn door de medische esthetiek. De producten van Vie Collection onderscheiden zich door hun hightech formules en geavanceerde ingrediënten om de huid een maximale anti-aging doeltreffendheid te bieden.

De steractiva en gepatenteerde wetenschappelijke ontdekkingen worden geïntegreerd in steeds verder vernieuwende en doeltreffende producten.

Hightech prestaties in verjonging

Resultaten als basisprincipe van het merk.

Vie Collectionproducten en -verzorgingen zijn ontwikkeld om huidveroudering te helpen corrigeren en hebben dus slechts één doel: een verjongend resultaat.

Het wetenschappelijke team van Vie Collection samengesteld uit een panel van deskundigen in huidbiologie, selecteert de "nec plus ultra" bestanddelen en werkt uitsluitend met de meest vernieuwende bestanddelen.

Zij ontwikkelen uiterst krachtige corrigerende formules met een optimale verdraagzaamheid, voor zichtbare resultaten en specifiek gewijd aan huidverjonging.

De doeltreffendheid van de Vie Collectionformules is bewezen en wordt intern opgemeten, dank zij een reeks in-vitrotesten in het geïntegreerde laboratorium voor celcultuur en extern via in-vivotesten in onafhankelijke laboratoria.
Pupa MilanoSchoonheidsinstituut, schoonheidssalon en schoonheidsspecialiste te Oudenaarde

merk pupa milano bij A.V. beauty schoonheidsinstituut

Pupa Milano:

Wie trendy zegt, denkt onmiskenbaar Pupa!

Het Italiaanse make-upmerk kiest voor modern en gedurfd zonder toe te geven op kwaliteit. Sinds de oprichting in 1976, is Pupa sterk geëvolueerd van een make-upmerk voor tieners tot een echt beautymerk voor vrouwen die houden van kleur, design, stijl en elegantie.

Revolutionaire producten & levendige kleuren

Pupa-klanten worden vaak beschreven als zelfbewust, gepassioneerd, creatief en met gevoel voor mode, fashion en design. Ze zijn trouw aan hun voorkeur voor niet-conventionele schoonheid, ze volgen de mode en willen gewoon de beste make-up waarmee ze zichzelf kunnen uitdrukken. Pupa speelt hierop in door te beantwoorden aan al hun schoonheidsverlangens!

Het rood van Pupa symboliseert niet alleen passie en vitaliteit maar ook de belangstelling voor krachtige en kleurvaste tinten en hedendaagse kleurengamma's, waarin elke vrouw zich kan vinden. Pupa ontwikkelt make-up met een hoog pigmentgehalte voor een perfecte look en een langdurig resultaat.

Het uiterst complete basis make-upgamma omvat fond de teint, gezichtspoeders, zonnepoeders, concealers, blush, all-overproducten, mascara's, oogschaduw, oogpotloden, eyeliners, lippenstift, lipgloss, lippotloden, make-upborstels, primers, ...

Alle Pupa-make-upproducten zijn hypoallergeen en dermatologisch getest, wat een extreme tolerantie garandeert. De vooruitstrevende cosmetische formules zorgen ook voor een aangename textuur en een comfortabel gevoel, zowel tijdens het aanbrengen, als het dragen van de make-up. Dat maakt van Pupa meteen het voorkeursmerk van zowel professionele visagisten als consumenten die er dag na dag gewoon goed willen uitzien!

Trendy & professioneel

Naast een uiterst compleet basis make-upgamma, ontwikkelt Pupa vier trendy seizoenscollecties per jaar die de modetrends weerspiegelen. Deze "one shot" collecties vragen een beperkte investering om weer helemaal mee te zijn en zijn "limited editions" die steeds de deur uitvliegen!

Professionele visagisten kunnen bij Pupa terecht voor een uitgebreid assortiment van professionele producten en accessoires, zoals primers en make-upborstels.